

سه مورد اساسی در پروسه اپلای تعیین میکنه که شما چهمقدار به مقاله احتیاج دارید. مقطع تحصیلی، گپ تحصیلی و نوع فاند. در ادامه بیشتر راجع بهشون توضیح میدیم.
مقطع تحصیلی:
کارشناسی: معمولاً برای مقطع کارشناسی فاند داده نمیشه مگه خیلی محدود. مدارکی هم که در پذیرشتون تاثیرگذار هست معدل و نمره زبان شماست.
کارشناسی ارشد: برای کارشناسی ارشد در اکثر رشتهها جز رشتههایی که قبل از اپلای به سوپروایزر نیاز دارن، اگه دنبال فاند نباشید با نمره زبان، معدل، رزومه، انگیزهنامه و این جور مدارک به راحتی پذیرش میگیرید. اگه فاند هم بخواید باید دنبال قوی کردن رزومهتون باشید. مثلاً معدل یا نمره GREتون رو بالا ببرید. در این حالت اگه پایه و سابقه تحقیقاتیتون به طور کلی قوی باشه نیازی به مقاله پیدا نمیکنید.
دکتری: رشتههای دکتری رو میشه به دو دسته تقسیم کرد: رشتههای علوم انسانی و رشتههای مهندسی و علوم پایه. تمرکز دانشگاهها برای پذیرش در رشتههای علوم انسانی بیشتر روی رزومه هست. نمرات، سطح زبان، پایه تحقیقاتی شما و البته نداشتن گپ تحصیلی میتونه برای شما منجر به پذیرش بدون مقاله و با فاند بشه. برای رشتههای مهندسی و علوم پایه اگه گپ تحصیلی ندارید و بقیه مدارک و رزومهتون در سطح بالا هستن شانس پذیرش بدون مقاله و با فاند رو دارید. البته که داشتن مقاله در این حالت شانس شما رو بالاتر میبره.
اگه گپ تحصیلی داشته باشید هیچ راهی چز داشتن مقاله براتون نمیمونه.
همیشه این نکته رو یادتون باشه که کیفیت و اعتبار مقاله به مراتب از تعداد اون مهمتره.
مواردی مثل دانشگاه شما در ایران، ریکامندیشنی که توسط استاد معتبری نوشته شده باشه و معدل بالا تا حد زیادی نداشتن مقاله رو برای شما جبران میکنن. البته همونطور که تاکید کردیم همه این موارد در صورتی به شما کمک میکنن که گپ تحصیلی نداشته باشید.
اگه هر سوالی از کرسیران دارید با کلیک روی این لینک از مشاورهای ما بپرسید.
- دستهبندی: مقالات
بیشتر بخوانید


۶ شهر و کشور محبوب برای رشتههای هنری (قسمت اول)

پردرآمدترین رشتهها
